Share

CheckMark Labrecruitment

General company profile

CheckMark werkt al ruim 25 jaar voor verschillende bedrijven binnen de chemie, biotech, food en farma. Hierdoor hebben we een groot netwerk aan opdrachtgevers en weten we wat er speelt binnen de branche. Al onze recruiters hebben een achtergrond in de chemie of life sciences. Wij spreken jouw taal en kunnen je goed adviseren. Op ons moderne kantoor in Gouda zit een team van 15 specialisten klaar om jou te helpen met de volgende stap in je carrière.

Wat onderscheidt ons van al die andere bureaus?
Onze continue drive te leren, te vernieuwen en innovatief met personeelsbemiddeling om te gaan. Centraal staat: Onze vertrouwensrelatie met de kandidaat en de opdrachtgever, persoonlijke aanpak en maximale talent ontplooiing.

Wij verzorgen:
Werving & Selectie, Detachering en Carrière Ontwikkeling.

Company activities:

Op zoek naar een andere baan in of rond het lab?

CheckMark is gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van laboratorium professionals in chemie en life sciences. Wij bemiddelen in start-, professional- of managementfuncties in of rondom het laboratorium.
Daarbij werken wij voor de grote gerenommeerde laboratoria, laboratoria van multinationals, maar ook voor onderzoeksinstituten, contractlabs, (semi)overheidsinstellingen en ziekenhuizen in Nederland.

We are looking for

Heb je een mlo, hlo, wo pf PhD opleiding? Wij bemiddelen in start-, professional- of managementfuncties binnen de chemie, life sciences, biotechnologie pharma en food
industrie.
Beschik jij over een gezonde dosis ambitie, flexibiliteit en ben je leergierig? Dan ben jij geschikt voor CheckMark!!

Kijk voor al onze vacatures op www.checkmark.nl en schrijf je in!

Explore your Talent!

What we have to offer

Onze werkwijze kenmerkt zich door een realistische en persoonlijke aanpak. We zijn geen 'CV schuivers', maar we gaan met jou als persoon aan de slag. Jouw drijfveren, motivatie en persoonlijkheid zijn vaak nog belangrijker dan je 'harde' technische kennis en/of managementvaardigheden.

Op onze vacaturesite www.checkmark.nl kun je ons actuele aanbod aan vacatures vinden. Mocht er op het moment niets passend voor je tussen zitten dan kan je jezelf via deze site ook bij ons inschrijven. Wij nemen dan met jou contact op indien er een passende baan voor je binnenkomt.

Je carrière in de labwereld gaat verder via CheckMark...

Company info

logo
Address
Kantoor Gouda
Tielweg 10, 2803 PK Gouda
+31 (0)88 00 211 00 | info@checkmark.nl
Number of locations:
1
Website
www.checkmark.nl
Number of employees
90
Active in sectors
Bio/Life Sciences, Chemistry, Food, Pharma
Type of organisation
Recruitment office

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.