Share

ChipSoft

General company profile

ChipSoft staat al meer dan 30 jaar aan de top van de zorgautomatisering. Tegenwoordig zijn wij trotse marktleider als leverancier van zorg-ICT in Nederland. Met revolutionaire ICT bieden wij zorginstellingen een unieke totaaloplossing die alle denkbare werkprocessen binnen de zorginstelling ondersteunt. Dit doen wij met meer dan 850 medewerkers in Nederland en België.

Ons uitgangspunt? Software ontwikkelen die het zorgverleners gemakkelijk maakt om op het juiste moment de juiste zorg te leveren.
Daarbij staan de veiligheid van de patiënt en de werkprocessen van de zorgprofessionals centraal. Zo is onze totaaloplossing te gebruiken op vaste en mobiele apparaten (pc’s, tablets, smartphones, etc.) en krijgen zorgverleners voor ieder device en voor iedere situaties zeer gerichte oplossingen aangeboden. Smart Health noemen wij dat.

Binnen de zorg staat ChipSoft bekend om haar innovatieve karakter en enorme slagkracht als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Niet voor niets heeft ChipSoft met haar producten diverse awards in de wacht gesleept, onder meer van een toonaangevende grootheid als Microsoft. ChipSoft maakt gebruik van de nieuwste technieken en is daardoor altijd in staat om zorginstellingen te voorzien van ICT die klaar is voor de toekomst.

Company activities:

De beste software maken voor zorgprofessionals. Dat is wat we bij ChipSoft doen. Onze software zorgt dat iedereen in de zorg zich volledig kan richten op zijn kerntaak. Wij hebben een gebruiksvriendelijke totaaloplossing ontwikkeld (HiX) die elke zorgprofessional ondersteunt, bij elk denkbaar werkproces in de zorgketen. En die oplossing perfectioneren en vernieuwen we iedere dag.
Stel: een verpleegkundige kijkt patiëntinformatie in en registreert meetwaarden. Dat doet ze in HiX. Maar HiX zorgt tegelijkertijd voor een waterdichte financiële afhandeling van alle
patiëntbehandelingen. En het creëert een glashelder prestatie-overzicht voor managers. Een arts die inzoomt op een röntgenfoto en zijn bevindingen erbij schrijft? HiX! En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

HiX is ook de toekomst van de zorg. Meer datawarehouse, meer patiënten die vanuit huis hun zorgzaken regelen, meer zorgverleners die op de werkvloer slimme apps gebruiken en meer zorgaanbieders die efficiënt en veilig gegevens met elkaar uitwisselen. Ook dát is HiX. En daar kun jíj aan meewerken.

We are looking for

ChipSoft zoekt non-stop voor ontwikkelaars, consultants en sales talenten.

What we have to offer

Een aantrekkelijk salaris
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
Gebruik van sportschool inclusief personal trainer
#ChipSoft

Company video:

https://youtu.be/BHO2Ezhgrco

Employees experiences:

https://youtu.be/ANtBaLUvR1E

Company info

logo
Address
Orlyplein 10
1043 DP Amsterdam
Name contactperson
Lilian Bouw
E-mail
Campusrecruitment@chipsoft.nl
Phone number
0031204939000
Number of locations:
4
Website
www.chipsoft.nl
Number of employees
850
Active in sectors
Bio/Life Sciences, Pharma
Type of organisation
SME

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.