ChipSoft

ChipSoft

Name organisation

ChipSoft België

Address

Galileilaan 18
2845 Niel

Name contactperson

Loes Hofstee

E-mail

Campusrecruitment@chipsoft.nl

Phone number

0031204939000

Number of locations:

4

Website

www.chipsoft.be

Number of employees

680

Active in sectors

Bio/Life Sciences, Pharma

Type of organisation

SME

General company profile

De schouders eronder zetten en de beste zorgsoftware ontwikkelen. Met die teamspirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Die no-nonsense mentaliteit is drie decennia later nog steeds de spil van het bedrijf. Meer dan ooit zelfs, want de Mulders hebben er inmiddels ruim 680 'Chippies' bij.

Al die honderden medewerkers krijgen de ruimte om zichzelf via cursussen en opleidingen door te ontwikkelen. En om hun eigen ideeën uit te werken. Want bij ChipSoft geloven we in het motto 'beter goed bedacht, dan goed gejat'. Die vrijheid geldt óók voor activiteiten met je collega's. Heb je een leuk idee voor een
gezamenlijk uitje of evenement? Bring it on! Want zo hard als er wordt gewerkt, zo hard wordt er ook gelachen.

Wat is typisch ChipSoft? Een medisch specialist de fijne kneepjes van onze software bijbrengen. Maar ook het organiseren van een sportactiviteit voor je collega's. Of het ontwikkelen van een oplossing die patiëntlogistiek in ziekenhuizen optimaliseert. En een dag later moet je weer oppassen dat de hond van de directeur je lunch niet van je bureau hapt. Dat alles met een gezamenlijk doel: onze koppositie in de wereld van zorg-ICT verstevigen.

Company activities:

De beste software maken voor zorgprofessionals. Dat is wat we bij ChipSoft doen. Onze software zorgt dat iedereen in de zorg zich volledig kan richten op zijn kerntaak. Wij hebben een gebruiksvriendelijke totaaloplossing ontwikkeld (HiX) die elke zorgprofessional ondersteunt, bij elk denkbaar werkproces in de zorgketen. En die oplossing perfectioneren en vernieuwen we iedere dag.

Stel: een verpleegkundige kijkt patiëntinformatie in en registreert meetwaarden. Dat doet ze in HiX. Maar HiX zorgt tegelijkertijd voor een waterdichte financiële afhandeling van alle patiëntbehandelingen. En het creëert een glashelder prestatie-overzicht voor managers. Een arts die inzoomt op een röntgenfoto en zijn bevindingen erbij schrijft? HiX! En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

HiX is ook de toekomst van de zorg. Meer datawarehouse, meer patiënten die vanuit huis hun zorgzaken regelen, meer zorgverleners die op de werkvloer slimme apps gebruiken en meer zorgaanbieders die efficiënt en veilig gegevens met elkaar uitwisselen. Ook dát is HiX. En daar kun jíj aan meewerken.

We are looking for

In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in een stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft als grote speler een ultramodern, ziekenhuisbreed en state-of-the-art ZIS/EPD. Als gevolg van ons groeiende marktaandeel in België én om te kunnen blijven voldoen aan de aanhoudende veranderingen, is ChipSoft op zoek naar programmeurs, consultants en sales talenten.

What we have to offer

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:

•Aantrekkelijk loon
•12 ADV dagen (bij een 40-urige werkweek)
•Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering
•Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
•Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
•Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

Company video:

https://www.youtube.com/watch?v=vAbxnwaoCMQ

Employees experiences:

https://www.youtube.com/watch?v=sHRrUzB_9_0&index=7&list=PL0OtQ0J_FTdgrz_AMoDRDdeYYmL3y_xih
Share this company
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.