Share

TMC

General company profile

Binnen de (Nederlandse) industrie neemt de vraag naar hoop opgeleide technisch experts, die op flexibele basis werken, alleen maar toe. Het blijkt voor de industrie last om continuiteit en stabiliteit binnen hun R&D programma’s te garanderen. Ons unieke business model ‘werkondernemerschap’ maakt het voor TMC Chemical & Life Sciences mogelijk om ondernemede professionals aan ons te binden.
Deze hoog opgeleide professionals staan onze klanten bij advies en oplossingen voor hun kern-R&D programma’s.
TMC Chemical & Life Sciences werkt intensief samen met andere business cellen binnen TMC Group om multidisciplinaire uitdagingen het hoofd te bieden in de huidige complexe technische markten.

Company activities:

TMC Chemical & Life Sciences is een onafhankelijke business cell binnen de TMC Group. Ze focust op de markten; chemie, materialen, energie, voeding en biotechnologie. Onze experts zijn hoog opgeleid met varierende hoeveelheid werkervaring. Ze worden uitgezonden naar onze cliënten voor bijvoorbeeld de volgende functies; engineer, wetenschapper, projectleider of consultant.
Het is hun taak om onze cliënten te assisteren in hun innovatieve research en/of development projecten.
Deze groep van zeer gemotiveerde en netwerkende professionals draagt bij aan het succes van onze clienten middels betrouwbaar advies en innovatieve oplossingen.

We are looking for

TMC is altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en getalenteerde professionals die bereid zijn om te werken binnen (bio)technologische bedrijven binnen de voor onze klant strategisch belangrijke research en/of development projecten.
.
TMC Chemical heeft professionals in dienst met technische vaardigheden en kennis van chemie, materiaalkunde, development en processing en chemical engineering van systemen en processen.

TMC Life Sciences heeft professionals in dienst met technische vaardigheden en kennis van (bio)chemie, moleculaire levenswetenschappen, microbiologie, cel biologie, biofysica, voedings- en biotechnologie.

What we have to offer

Ons uniek business model van werkondernemerschap heeft bewezen succesvol te zijn en is van kracht in alle business cellen binnen de TMC Groep.

Het model kenmerkt zich middels de volgende vijf principes:

• Langdurige arbeidsrelaties (vast contract)
• Individuele winst-deling
• 1-op-1 carrière coaching
• Gespecialiseerde business cellen
• Entrepreneurial lab


Company info

logo
Website
tmc-employeneurship.com/nl/life-science
Number of employees
500
Active in sectors
Bio/Life Sciences, Chemistry, Food, Pharma
Type of organisation
Other

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.