Coördinator Onderhoud Onderzoeksreactor

Coördinator Onderhoud Onderzoeksreactor
40 uur | Delft | € 3.226 - € 5.090 | WO

Job

Vervul jij graag een sleutelrol op de grens van techniek en organisatie? Als coördinator onderhoud van de onderzoeksreactor overzie je alle facetten van onderhoud en schakel je met diverse partijen.

Wat ga je doen?
Als onze Coördinator Onderhoud word je verantwoordelijk voor het coördineren van het onderhoudssysteem van de Hoger Onderwijs Reactor (HOR) van het TU Delft Reactor Institute. Dit omvat het managen van correctief en periodiek onderhoud, alsook het aansturen van ondersteunende processen om de reactor in topconditie te houden. Je speelt een cruciale rol in het optimaliseren van het onderhoud om de reactor beschikbaar te maken en te houden voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek. Hiervoor werk je nauw samen met een divers team van professionals en externe partners. Denk hierbij aan collega's van de Technische Dienst, HOR Ontwikkeling, Procesoperators en Campus Real Esate. Maar bijvoorbeeld ook de nationale toezichthouder ANVS en keuringsinstantie LRQA aangezien regulering een belangrijke rol speelt in de nucleaire sector.

Voordat je zelfstandig aan de slag kunt, leer je eerst de reactor goed kennen. Dat kost een tot twee jaar. Het volgen van de opleiding tot coördinerend stralingsdeskundige en het volgen van de basisopleiding reactorkunde maken onderdeel uit van het opleidingsprogramma. Daarna zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen in de breedte. Kortom je kunt rekenen op onze support om je te ontwikkelen tot een zelfstandige expert.

In je uiteindelijk rol ben je in staat om naast de coördinatie van het onderhoudssysteem ook grotere onderoudprojecten aan te sturen in de rol van projectleider. Je organiseert de jaarlijkse 6-weken onderhoudsstop en bent continu op zoek naar verbeterpunten om het reactoronderhoud te optimaliseren en een optimale beschikbaarheid te realiseren voor wetenschap en onderwijs. De recent in gebruik genomen cryogene installatie valt eveneens onder je verantwoordelijkheidsgebied.

Jouw team
Je maakt deel uit van team HOR-Bedrijf. HOR staat voor Hoger Onderwijs Reactor. Het team bestaat uit 15 procesoperators in ploegendienst, 4 medewerkers HOR-Technische Dienst en 3 stafmedewerkers waaronder de coordinator Onderhoud. Je werkt nauw samen met HOR-Ontwikkeling, Campus Real Estate-RID en externe onderhoudspartijen. Samen zorgen we ervoor dat de reactor optimaal beschikbaar is en blijft voor het verrichten van steeds excellenter wetenschappelijk onderzoek.

Functie-eisen
Je bent een doelgerichte aanpakker die pragmatisch denkt en handelt maar ook het grote plaatje ziet. Communiceren met reactorgebruikers en interne en externe onderhoudspartijen is geen probleem, jij redt je goed in het Engels. En leid je een project? Dan weet je de overige projectleden moeiteloos te motiveren en aan te sturen. Je kunt je goed concentreren op de juiste details voor het beste resultaat en houdt van techniek. Verder heb je:

 • Een WO-opleiding in de werktuigbouwkunde, procestechnologie of elektrotechniek.
 • Praktische instelling, met een sterk analytisch vermogen.
 • Vaardigheid in het schrijven van heldere rapporten.
 • Interesse in nucleaire onderzoeksprojecten en stralingsveiligheid.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.226,- en een maximum van €5.090,- bij een werkweek van 38 uur, plus vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft en korting bij zorgverzekeraars en op je sportabonnement.
 • Uitstekende pensioenregeling.

TU Delft
De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling
Het TU-Delft Reactor Institute is het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Het beheert een unieke onderzoeksreactor (2.3 MW), bestralingsfaciliteiten en straling gerelateerde onderzoeksinstrumenten. Het Reactor Institute faciliteert onderzoekers en gebruikers van verschillende onderzoeksdisciplines. Het onderzoek richt zich voornamelijk op materialen voor energieconversie en opslag, en gezondheidstechnologie voor beeldvorming, diagnose en therapie met radionucliden en protonen. Het Reactor Institute verzorgt onderwijs aan studenten van verschillende opleidingen binnen de TU Delft en professionals.

Sollicitatieprocedure
Word jij onze nieuwe Coördinator Onderhoud Onderzoeksreactor? Reageer dan uiterlijk donderdag 2 mei via de sollicitatiebutton. Heb je een passende achtergrond en wil je graag meer horen over de functie en sollicitatieprocedure? Mail gerust even met Henk Ardesch, Hoofd HOR-B, email: h.ardesch@tudelft.nl. Hij regelt graag een rondleiding zodat je alvast kennis kunt maken met je eventuele toekomstige collega’s en werkplek

 • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Location Delft
Share
Coördinator Onderhoud Onderzoeksreactor

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCF Career. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCF Career.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.