Share
article image
Sector news
26-09-2022

Pauwels Consulting neemt Nederlands recruitmentbedrijf Science@Work over

Press release

Pauwels Consulting, het Belgische consultancykantoor voor life sciences, engineering en IT, neemt het Nederlandse Science@Work over: “Onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het laboratorium”

Science@Work heeft in de wetenschappelijke en laboratorium sector een sterke positie op de Nederlandse en Belgische markt. Door de overname versterkt Pauwels Consulting zijn dienstverlening aan klanten en werkzoekenden in de farmaceutische, biotechnologische, chemische, medische hulpmiddelen, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Waar Pauwels Consulting zich met meer dan 1100 werknemers richt op consultancy diensten in life sciences, engineering en IT, levert Science@Work een belangrijk aandeel in de werving en selectie van vaste banen. Niet minder dan 450 professionals vonden in 2021 een nieuwe baan via Science@Work.

“Na jaren van sterke organische groei, zochten wij naar samenwerkingsverbanden om onze verdere ambities gestalte te geven”, geeft Dirk Burgmans aan, Directeur van Science@Work. “Vanaf het eerste gesprek met Pauwels Consulting merkten wij enorme overeenkomsten in onze dienstverlening en bereik. Ook zitten wij op één lijn op het gebied van bedrijfsvoering, toekomstvisie en cultuur; met een grote focus op kwaliteit en duurzame groei.”

Die duurzame groei en kwaliteit is ook een belangrijk gegeven voor Bert Pauwels, Managing Director van Pauwels Consulting: “Met het ervaren team van Science@Work staan we nog sterker in de markt, niet alleen voor tijdelijke projecten maar ook om klanten bij te staan in de zoektocht naar toptalent voor vacatures in vast dienstverband. Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het laboratorium, quality assurance en regulatory affairs in België en Nederland.”

In iets minder dan drie jaar tijd is Pauwels Consulting erin geslaagd om een stevige organisatie op te bouwen in Nederland. Naast 3 overnames in Nederland van gespecialiseerde consulting bedrijven in ICT en engineering, komt nu met Science@Work nog meer kennis in life sciences in de groep. Met de overname heeft Pauwels Consulting naast onze kantoren in Rotterdam, Nieuwegein en Hoofddorp nu ook een extra kantoor in Amsterdam.

Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1200 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT. Pauwels Consulting is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een succesvolle consulting groep actief in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland onder verschillende merken en gespecialiseerde divisies.

Meer informatie:
www.scienceatwork.nl  
www.pauwelsconsulting.com

blog_image:article_hyphen_16641894706331841e06705.jpg:end_blog_image     blog_image:article_hyphen_1664189900633185cc3c07d.jpg:end_blog_image

Back to the overview

Stay up to date with the latest news and jobs

Would you like to receive the latest jobs, career advice and/or news about BCF Career Events and courses in your e-mail box? 

Sign up for the BCF newsletter

Create a job alert

Do you want to receive the latest industry trends & developments in your e-mail box?

Sign-up for the free BiotechNEWS magazine

 

Upcoming events

BioBusiness Summer School

BioBusiness Summer School

  1. Amsterdam
  2. 24 - 28 June 2024

Jumpstart your business career!

Dutch Medicines Days

Dutch Medicines Days

  1. Oss
  2. 16 - 17 October 2024

The premier annual conference that unites professionals in pharmaceutical sciences

BCF Career Event

  1. Ghent
  2. 28 November 2024

Connecting employers to job seekers in Life Sciences

BiotechNEWS

BiotechNEWS & Life Sciences

BiotechNEWS & Life Sciences

  1. Free download!

The magazine for the Dutch Life Sciences sector

Spotlight employers

CLS Services
Genmab
Sartorius
Science at Work Staffing
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.