BCF Career Event WeSt

Hét carrière event voor MBO- en HBO'ers in Life Sciences in regio West-Nederland!

*the informationpage for BCF Career Event WeSt is only published in Dutch.

Hoofdsponsor

Janssen

20 november 2019 - Hogeschool Leiden

BCF Career Event WeSt is hét nieuwe carrière evenement voor mbo- en hbo’ers in Life Science en Chemie sector. BCF Career Event WeSt staat voor regio West-Nederland, met het Leiden Bio Science Park als het hart van de Life Sciences sector, maar WeSt staat ook voor de vraag: Werken of Studeren? Tijdens BCF Career Event WeSt kan je in direct contact komen met diverse organisaties, advies krijgen over mogelijkheden om door te studeren en deelnemen aan verschillende presentaties en sessies.

De beursvloer is van 13.00 - 17.15 geopend.

Voor wie is BCF Event WeSt bedoeld?

Studeer of werk jij in de Life Sciences en heb jij een achtergrond in de richting van allround laborant, biologisch medisch analist, chemisch-fysisch analist, procesoperator, laboratoriumonderzoek, biotechnologie, procestechniek of chemie, dan ben je op dit carrière evenement op de juiste plaats. Hier vind je een ruim aanbod van de arbeidsmarkt of kun je je oriënteren op doorstudeermogelijkheden.

Sponsor

Balans

Meer informatie

Klik op de onderwerpen hieronder voor meer informatie over onze komende editie.

Voor werkgevers

Bent u als werkgever geïnteresseerd in deelname middels een stand en presentatie? Neem dan contact op met Elske Slot via info[at]bcfcareer.com of 035-623 0781.

Our sponsors
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.